30 Mart 2011 Çarşamba

YUMURTALI KARNIBAHAR YEMEĞİ VE KALORİSİ

Yalan söylemeyeceğim karnıbaharla aramız kötü..Sevemedim bir türlü ben kendisini :) Şu sıralar diğer lezzetlerle onu karıştırarak anlaşmaya,birbirimize alışmaya çalışıyoruz :)Bence bu tarif benim gibi karnıbaharı sevmeyenler için ideal.ne kokusunu alıyorsunuz ne de katır kutur oluyor.

TARİFİN TAMAMI 300 KKAL'DİR.VE DİYET ÖĞLE MENÜSÜ İLE UYUMLUDUR :)


MALZEMELER :
1/4 KARNIBAHAR
2 YUMURTA
1 YEMEK KAŞIĞI UN
1/4 ÇAY BARDAĞI SU
1 YEMEK KAŞIĞI BECEL FORMUM
TUZ
MAYDANOZ
YAPILIŞI :
KARNIBAHARLARI 20 DK TUZLU SUDA HAŞLIYORUZ.TENCERE KAPAĞINA 1 DİLİM BEYAZ EKMEK İLİŞTİRİRSENİZ KOKU YAPMIYOR.PİŞİNCE TAVADA MAYDANOZLAR VE YAĞ İLE ÇOK AZ ÇEVİRİP İYİCE ÇIRPTIĞIMIZ SU-YUMURTA-UN KARIŞIMINI ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ.İKİ TARAFINI DA OMLET GİBİ PİŞİRİYORUZ.VEE BİTTİ..AFİYET OLSUN :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder