12 Ekim 2011 Çarşamba

FRAMBOGAZLI VE YOĞURTLU DIYET TATLI


1 PORSİYON KALORİSİ :125 KKAL 'DİR.

MALZEMELER - 2 PORS. İÇİN :
1,5 SU BARDAĞI YOĞURT
4 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
2 YEMEK KAŞIĞI KREMA
50 GR FRAMBOĞAZ

TARİFİ :
TÜM MALZEMELERİ KARIŞTIRIP BLENDIRDAN GEÇİRİYORUZ.TERCİHE BAĞLI 1 TATLI KAŞIĞI KADAR JELATİN EKLENİRSE KIVAMI ÇOK DAHA GÜZEL OLUYOR.BUZDOLABINDA 3 SAAT KADAR SOĞUTTUKTAN SONRA MEYVELERLE SÜSLEYİP SERVİS EDİYORUZ.
AFİYET OLSUN :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder