5 Haziran 2011 Pazar

BADEMLİ PUDİNG TARİFİ VE KALORİSİ


MALZEMELER :
DR OUTKER BADEMLİ PUDİNG
1/2 LİTRE SÜT
BADEM
LOTUS BİSKÜVİ VEYA 2 DİLİM ÇİKOLATALI KEK
YAPILIŞI :
PUDİNGİ 1/2 LT SÜTLE KARIŞTIRARAK PİŞİRİYORUZ.BADEMLERİ SUDA BEKLETİP KABUKLARINI SOYDUKTAN SONRA KURUTUYORUZ.KURUYAN BADEMLERİN YARISINI ERİTİLMİŞ ÇİKOLATAYA BATIRIP YAĞLI KAĞI ÜSTÜNDE DONANA KADAR SOĞUTUYORUZ.CAM BİR KABA PUDİNG-PARÇALANMIŞ KEK VEYA BİSKÜVİ-BADEM-PUDİNG-BADEM OLACAK ŞEKİLDE YAVAŞÇA DÖKÜYORUZ.
AFİYET OLSUN :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder