5 Haziran 2011 Pazar

KARNIBAHAR YEMEĞİ TARİFİ VE KALORİSİ


1 PORSİYON-1 SU BARDAĞI KADAR-KALORİSİ = 60 KKAL'DİR.

MALZEMELER :
1 BÜYÜK KARNABAHAR
1 YEMEK KAŞIĞI BECEL FORMUM
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1/2 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI
1 BÜYÜK SOĞAN
2 TATLI KAŞIĞI TUZ
ÜSTÜ İÇİN PUL BİBER VE SEYRELTİLMİŞ YOĞURT
YAPIMI :
1 KAŞIK YAĞDA SOĞANLARI ŞEFFAFLAŞINCAYA KADAR KAVURUYORUZ.YAPIŞMA OLMAMASI İÇİN TEFLON KAP TERCİH EDİLEBİLİR YAHUR BİRAZ SICAK SU İLAVESİ YAPILABİLİR.SALÇALARI DA EKLEYİP 2 DK DAHA KAVURUYORUZ.YIKANIP PARÇALARA AYRILMIŞ KARNABAHAR VE TUZU DA EKLEYİP BİRAZ KAVURDUKTAN SONRA SICAK SU İLAVESİYLE PİŞİRİYORUZ.
AFİYET OLSUN :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder