17 Şubat 2011 Perşembe

GÜVEÇTE KAŞARLI MANTAR TARİFİ VE KALORİSİ

1 PORSİYONU(RESİMDEKİ KADARI) 230 KKAL'DİR.

MALZEMELER (1 PORS.) :
250 GR MANTAR (YAKLAŞIK 10 ADET)-70KKAL
40 GR RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ - 160KKAL
TUZ
YAPILIŞI :
MANTARLARI YIKAYIP SAPLARINI ALIYORUZ VE HAFİFÇE TUZLUYORUZ.HAFİF ISLATILMIŞ GÜVEÇ KAPTA 10-15 DAKİKA 180 DERECEDE FIRINLAYIP İÇLERİNE RENDE KAŞARLARI DA EKLİYOR VE KAŞAR HAFİFÇE KIZARANA KADAR PİŞİRMEYE DEVAM EDİYORUZ.
AFİYET OLSUN :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder