1 ADET 50 KKAL'DİR.
MALZEMELER(~12 ADET İÇİN) :
2 ADET PATLICAN
120 GR BEYAZ PEYNİR
3 DİŞ SARIMSAK
TUZ-KIRMIZI BİBER
2 YEMEK KAŞIGI SIVIYAĞ
2 ADET CEVİZ
YAPILIŞI :
PATLICANLAR YIKANIR,ALACALI SOYULUR,İNCE İNCE DİKİNE DİLİMLENİP TOST MAKİNESİNE DİZİLİR.2 KAŞIK SIVIYAĞ FIRÇAYLA ÜSTLERİNE SÜRÜLÜR.10-15DK KADAR PİŞİRİLİP ALINIR.PEYNİR-SARIMSAK-BİBER-TUZ-CEVİZ KARIŞIMI İÇLERİNE AZ MİKTARDA KONULUP DOLANIR VE KÜRDANLA TUTTURULUR.
AFİYET OLSUN :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder