18 Temmuz 2011 Pazartesi

VİŞNELİ TURTA TARİFİ VE KALORİSİ

   VİŞNELİ TURTANIN TART HAMURU TARİFİ ELMALI TURTANINKİYLE (http://asli-demirors.blogspot.com/2011/07/elmali-turta-tarifi-ve-kalorisi.html)  AYNI.
    İÇİNE İSE SADECE YIKANIP ÇEKİRDEKLERİ ÇIKARILMIŞ VİŞNE TANELERİ KONULUYOR.BEN ÜSTÜNÜ SEPET ŞEKLİNDE KAPATTIM ANCAAAAK BENCE HİÇ KAPATILMASA ÇOK DAHA GÜZEL OLUR.ÇÜNKÜ VİŞNELER KIRMIZI KIRMIZI ENFES BİR GÖRÜNTÜ VERİYOR.AYRICA HAMURUN KALAN YARISINI BUZLUĞA KALDIRIP SONRA BAŞKA BİR TART İÇİN KULLANABİLİR VE KALORİSİNİ DE YARI YARIYA AZALTABİLİRSİNİZ BÖYLELİKLE..EE BENDEN SÖYLEMESİ :)
AFİYET OLSUN :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder